Musicalgezelschap Otis

Musicalgezelschap Otis

Wanneer

Otis muziekgezelschap op maandagavond van 20.00 tot 22.30 uur.

Otis dans en regie op donderdagavond van 19.00 tot 22.30 uur.

Otis

Welkom op de website van Musicalgezelschap OTIS uit Leiden. OTIS bestaat uit circa 40 enthousiaste leden die er, samen met een team van professionele artistieke, technische en ondersteunende medewerkers, naar streven om jaarlijks een spectaculaire musicalvoorstelling op de planken te brengen,  die een aantal malen zal worden opgevoerd. Om het mogelijk te maken een dergelijke grootschalige productie financieel te realiseren, zal duidelijk zijn dat Otis naast het daadwerkelijke optreden meer van haar leden  verwacht. De meeste leden nemen deel aan
een werkcommissie. Naast deze werkcommissies uit eigen  gelederen, is er ook nog de onmisbare begeleiding en sturing van een team van professionals. Onder anderen de dirigent, de regisseur/choreograaf, de repetitor en de orkestleden zijn vaste professionele medewerkers.

Geluid, geluidsversterking en licht wordt verzorgd door SKYLINE.

Tevens wordt een groot aantal leden gecoached en begeleid door een zangpedagoog. Musicalgezelschap OTIS werd opgericht in 1990. Ze kent haar oorsprong in een operettevereniging, maar een klein groepje fanatiekelingen binnen deze vereniging wilde zich meer gaan richten op musical. Dit bleek bij dit gezelschap niet mogelijk en ze besloten een andere vereniging op te richten. Dit werd Musicalgezelschap OTIS.

Momenteel bestaat OTIS, naast een team van professionele medewerkers uit circa 40 zingende, dansende en acterende leden en is een begrip bij vele musicalliefhebbers in Nederland.

Informatie

www.otismusical.nl

bestuur@otismusical.nl