Klaverjassen

Klaverjas club

De gezellige klaverjas-club van de Vereniging Noord-Hofland  bestaat momenteel uit ongeveer 30 leden en wil er graag nog wat leden bij hebben. Het is niet nodig, dat u in de wijk Noord-Hofland woonachtig bent. De huidige leden komen uit diverse wijken in Voorschoten en zelfs een aantal uit Leiden. Bent u het zat om de vrijdagavond alleen of met zijn twee thuis te zitten en kunt u klaverjassen dan is dit misschien wel wat voor u. U hebt geen vaste partner, aan het begin van de avond ontvang je een kaartje met de tafel-indeling. Als er “stilzitters” zijn wordt dit genoteerd, zodat iedereen een keertje aan de beurt komt.

Wanneer

Er wordt één maal in de veertien dagen in de even weken gekaart op de vrijdagavond in de grote zaal van Alettahof (t.o. winkelcentrum Hofland). Ook in de zomervakantie gaat het klaverjassen bijna altijd gewoon door.

De zaal gaat open om 19.30 uur. Om 19.55 wordt er geloot. Dus kom op tijd. Er zijn iedere avond leuke prijsjes te winnen.

Klaverjassen op vrijdagavond van 20.00 tot 23.00 uur; om de 14 dagen op de even weken van de maand.

Locatie

Het adres is: Aletta Jacobsplantsoen 97, Voorschoten.

Kosten

Voor diegene die iedere kaartavond betalen is er aan het eind van het jaar een mooie prijs in de sfeer van kerst. Dit is echter niet verplicht.

Als je af en toe een keertje niet kan (of geen zin hebt) is dat dus geen enkel probleem. Wel is het dan handig om even af te bellen, zodat we niet op je blijven wachten. De kosten bedragen per avond € 2,50.

Informatie

Schroom niet, kom gewoon eens lekker langs op de eerstvolgende clubavond. Van te voren aanmelden is niet verplicht. U bent van harte welkom.

Leny Bakker

071-5763820

lenybakker@fotomaarten.nl