Print

Frans Bakker ontvangt Parel van Voorschoten

 

 

 

 

Frans Bakker heeft woensdagavond 23 mei de Parel van Voorschoten overhandigd gekregen van locoburgemeester Nanning Mol. Hij ontving de parel omdat hij vanaf de oprichting betrokken is bij de Vereniging Noord-Hofland.

Frans Bakker was gedurende zijn bestuursperiode de spreekwoordelijke ‘duizendpoot’ die veel functies binnen het bestuur vervulde, waaronder voorzitter, secretaris en zelfs de inkoop heeft hij in het verleden geregeld. Zijn specialisme was ongetwijfeld het penningmeesterschap. Een jaar geleden kondigde hij aan dat de vereniging moest gaan zoeken naar een opvolger voor het penningmeesterschap, zodat hij de tijd kreeg om de nieuwe netjes in te werken. Dit alles is geheel volgens zijn plan gelukt.

Frans is ook als bestuurslid en penningmeester nauw betrokken geweest bij de nieuwbouw en de inrichting van activiteitencentrum Alettahof aan het Aletta Jacobsplantsoen in Voorschoten. Mede dankzij Frans Bakker heeft de Vereniging Noord-Hofland nu een jongerencentrum ‘De Walk-in’, dat ruim dertig jaar geleden, werd gestart aan de Leidseweg onder de naam ‘het Arsenaal’.

Frans Bakker was en is een zeer behulpzaam en heeft zich altijd ingezet voor alle leden en alle activiteiten.
De locoburgemeester Nanning Mol bedankte Frans namens de gehele gemeente Voorschoten en de vereniging Noord Hofland sloot zich graag aan bij deze woorden. Frans heeft de Parel van Voorschoten zeer verdiend.